Oyunlara 500$ dolar para ödemeyin (steam store).

steam nedir. Steam Half Life ı yapan Valve tarafından yapılan bir oyun platformudur. bu platformda online olarak oyunları satın alabilirsiniz. Oyun satan bir market gibi düşünebiliriz. Uluslar arası oyun geliştiricileri steam bu popüleritesinin artması ile geliştirdikleri oyunları steam aracılığı ile daha ucuza satabilmektedir..

Steam üye olmak ücretsizdir. Steam play uygulamasını indirerek oyunları satın alabilirsiniz. Steam ile tl üzerinden oyun satışı yapılabilmekte ayrıca kur u da sabitleyerek türk kullanıcılara avantajlar sağlamaktadır.( 1 dolar = 1,5 TL dir).

piyasada 200-300 TL civarında satılan oyunları yarı fiyatına bulabilirsiniz. Ayrıca Steam in zaman zaman yapmış olduğu indirim kampanyalarında yararlanabilirsiniz..

Nasıl ulaşabilirsiniz …..:  http://store.steampowered.com/

Steam ın teknik özellikleri

  • Oyunlara Anında Erişim : Aksiyon oyunlarından Bağımsız yapımcı oyunlarına kadar 3500’ün üzerinde oyuna ev sahipliği yapıyoruz. Özel indirimlerin, otomatik güncellemelerin ve diğer özelliklerin tadını çıkarın.
  • Topluluğa Katılın : 100 milyondan fazla üyesi olan bu toplulukta yeni insanlarla tanışın, oyun gruplarına katılın, takımlar kurun ve sohbet edin! Eğlence sona ermez
  • İçerik Yaratın ve Paylaşın : Arkadaşlarınıza hediye gönderin, eşya takası yapın ve Steam Atölyesi aracılığıyla sevdiğiniz oyunlar için yeni içerikler yaratın. En sevdiğiniz oyunların geleceğini siz şekillendirin.
  • Bütün platformlarda çalışabilme: PC’de, Mac’te, Linux’ta, mobil aygıtınızda, hatta televizyonunuzda bile olsanız Steam’in özelliklerinden faydalanabilirsiniz. Eğlenceyi yanınızda taşıyın.

steam33

Tags:,