Skype ın yeni sürümü çıktı

kype tarafından yeni yayınlanan v6 sürümü; Windows ve Mac için Facebook Sohbet entegrasyonu ile gelirken, aynı zamanda Mac’e özel Retina Ekran desteği de sunuyor. Microsoft tarafından satın alındıktan sonra yenilenen Skype ile Windows Live Messenger, Outlook.com ve Hotmail kişilerini aktarmak mümkün oluyor.
Üstelik yeni Skype’ı kullanmak için ayrı bir Skype hesabına da ihtiyacınız yok; Facebook veya Microsoft giriş bilgilerinizle giriş yaparak, yeni sürümü ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Ücretsiz görüntülü görüşme

Bilgisayarınızda

Skype’ı kurun, kişilerinize arkadaşlarınızı ekleyin, ardından ücretsiz olarak çağrı, görüntülü görüşme ve anlık mesajlaşma gerçekleştirin. Skype’ta olmayan kişilere de çağrı yapın, hem de çok düşük tarifelerle.

Skype Windows sürümünü edinin

 

Cep telefonunuzda

Cep telefonunuzda

Bilgisayar başında olmadığınızda Skype’tan Skype’a ücretsiz çağrıların* sesini mi özlüyorsunuz? Skype’ı cep telefonunuza indirin ve gittiğiniz her yere Skype’ı da götürün.Skype’ı cep telefonunuza indirin

Ücretsiz görüntülü görüşme

Televizyonunuzda

Skype kullanımına hazır, yüksek tanımlı, yeni bir LG, Panasonic ya da Samsung TV ile, oturma odanızın konforunda geniş ekran ücretsiz görüntülü görüşmeler yapın.

TV’nizde Skype kullanımı hakkında daha fazla bilgi

Oyun konsolunuzda

Taşınabilir oyun konsolunuzda sadece oyun oynamaktan fazlasını yapın – Skype ile iletişim halinde de kalın.

Tags: