İçişleri Bakanlığı web sitesini hacklediler.

RedHack İçişleri Bakanlığı’nın Sitesini Hackledi
İçişleri Bakanlığının Sitesi Hacklendi…

Redhack İçişleri Bakanlığı’nın Sitesini Hackledi

İçişleri Bakanlığının Sitesi Hacklendi…

RedHack yani Kızıl Hackerlar bu sefer ise İçişleri Bakanlığının resmi internet sitesini hackledi. Hacker grubu tarafından saldırı sonucu hack edilen internet sitesine ise, son günlerde İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin ‘in, Erzurum’da 5 TEDAŞ işçisinin yaşamını yitirdiği gölette yaptığı incelemenin ardından Mustafa Boğaçayır adlı vatandaşın, “Sayın Bakanım geldiğine çok sevindim” demesi üzerine, “Hadi bir takla at ya da oyna” sözlerine gönderme yaparak. siteye konu hakkında mesajların olduğu index bırakıldı, aynı zamanda saldırıya uğrayan İçişleri Bakanlığının Dosyalar kısmında, Hacker grubu bir çok belgeyi ele geçirdiklerini ve RedHack üyesi diye tutuklanan kişilerin serbest bırakılmasını dile getiren yazılarında olduğu görülmektedir.

Hack edilen siteye bırakılan mesaj ise ;

HACKED by REDHACK (Kizil Hackerlar)
twitter.com/r3dh4ck
Imamin ye$il ordusuna karsi KIZIL direnis!
Oynama sırası sende İdris!
Eğer yatlara, katlar bizim ödediğimiz vergilerle biniyorsan, bizi sevdiğini ispatlamalısın..
Hadi oyna, iki takla at inanalım :]

Böylesi güzel bir Cuma gününde bizi kırmasın umarız? .]
Icisleri Bakanligi “dosya sistemi”ndeki Tum belge ve dosyalari yedekledik Sen sucsuz insanlari RedHack diye almaya devam edersen yayinlariz! Bakalim senmi oynayacaksin halk mi? Gorecegiz 😉

RedHack Diyor ki;
Onlar yavaş-yavaş geldiler. Onlar Maras’ta doğmamış bebekleri anne karnindan süngüyle çıkaranlardı, Corum’u kana bulayanlarda, Devrimciler 6.Filoyu denize dökerken ABD donanması için aksarayda geneleve boya-badana yapan, ABD gemilerini kible yaparak namaz kılanlardı.. Onlar 1980’de Darbecilerle kol kola girerek ABD’nin “ye$il ku$ak projesini” hayata sokanlar, cehaleti yayarak binlerce insani katledenlerdi.. Onlar Emperyalizmin coğrafyamızı kana bulayarak ezilen halk ve ulusları birbirine dusman etmeye çalışan “ye$il” ırkçılardı, IQ düşmanlarıydı.. Onlar isçiye ve memura biber gazi, köylüye ananida al git, köylüye “hadi bir oyna da gorelim” diyenlerdi. öğrenciye ve gazeteciye cezaevi reva goren Kenan Evren’in çocuklarıydı. Ve simdi onlar biz bunlara karsiyiz diye; polisi, yetmedi mahkemeyi yetmedi ozel savci’yi yetmedi mit ve sonunda interpolu pesimize takıyor “yetmez ama daha çok fa$izm” diyorlar! Korkmamızı, sinmemizi, bırakmamızı, kaçmamızı istiyorlar! Biz halkimizi yari yolda bırakmamayı ve artık yapılanlara bir “dur” demeyi önderlerimizden Mahir’den Deniz’den Ibrahim’den öğrendik! Eğer korkacak biri varsa onlar korkmalı.. Çünkü hükumetler halklardan korkmalı! Buyuk olan devlet degil halktır! Para degil emektir, konum degil insandır, şerefsizlik degil onurdur! Korkmuyoruz! Kimseyi yari yolda bırakmayacağız! Sonuna kadar halkimizin yanında olacağız! Ta ki sokaklar faşizme hesap sorana kadar! Polisinden de, ozel savcısından da Interpolun’den,mit’ine Cia’sina kadar sinmiyoruz, korkmuyoruz! Ta ki halkimiz “kendi gucunun farkına vararak” sokakları zapt edene kadar çalışacağız..!
Halk için Hack #RedHack

Eğer iktidar emperyalizmin piyonuysa, Ordu ABDnin jandarmasiysa Yargı burjuvazinin oyuncağıysa, Yürütme ise yürümüyorsa tek care DEVRIM’dir!
Korkarak, diz çökerek, susarak, “başıma bir şey gelmesin” diye haksızlığa “boyun eğerek” yaşamak.. Bırak bu acınası yaşantıyı, dansa katıl 😉
Tek silahimiz fikirlerimiz Tek örgütümüz halkimiz Tek sucumuz insanlığımız Bizi yok edebilirsiniz fakat, fikirlerimiz için artik çok geç!

“Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, tekdir ile uslanmayanın hakkı Redhack’tir!”

Tags: