Xiaomi Powerbank Alınırmı?

Xioami nin powerbank alınırmı sorusuna detaylı olarak anlatmak istedik. Powerbank turkiye ve yurtdişi piyasasında bulabilirsiniz. 3 farklı modeli ile sunulan ürün 5200 mah, 10400 mah, 16000 mah olarak piyasaya sunulmaktadır. Dünya genelinde en cok satılan markalardan biridir. kendi yaptığımız testlerde 10400 modeli telefonumuzu 4 kez şarj edebilmektedir. Hız konusunda normal şarj aletleri ile aynı seviyededir. Eğer satın almak istiyorsanız tam alınacak bir üründür.

 

Türkiye şartlarında

5400 mah: 50-80 TL arasında

10400 mah :  60 – 90 TL arasında

16000 mah:  80- 120 TL arasında

fiyatlarda bulabilirsiniz.

 

 
Detayları:

Kusursuz Tasarım :

Kusursuz alüminyum tasarımı, LG ve Samsung Dual batarya teknolojisi ile buluştu.

“Az” Hiç Bu Kadar “Çok” Olmamıştı :

LG ve Samsung’un ürettiği ileri teknoloji Li-on piller akıllı telefonunuzda, tabletinizde veya dijital kameranızda kullanabileceğiniz ekstra 10400 mAh şarj kapasitesi sağlıyor. Bu kapasite ile iPhone’unuzu tam 4.5 kere şarj edebilirsiniz.

Üstün Koruma :

Power Bank üst düzey güvenlik, güç ve verimlilik ile üretilmiştir. Texas Instruments tarafından tasarlanmış smart-control Usb ve chipset teknolojileri 9 katmanlık tam bir koruma ile donatılmıştır.
xioami 0

Tüm Cihazlarla Uyumlu:

Bağlı cihazı algılayarak, çıkış gücünü kendi ayarlar. Mi Power Bank çıkış gücünü bağlı cihaza göre kendi ayarlar. Bu şekilde Apple, Samsung, Htc, Google, BlackBerry telefon ve tabletlerini ayrıca dijital kamera ve oyun araçlarını kolayca şarj eder.

Şık ve Güçlü Kasa Tasarımı:

Şık kıvrımlar: Ergonomi dostu tasarım. Güçlü alüminyum kasa: Kusursuz alüminyum kasa ile güç ve incelik bir arada. Zarif tuşlar: Hafif girintili/kapama tuşu için yavaş bir dokunuş yeterli.

 

xioami 2