Windows 8’i Buradan İndirebilirsiniz

Windows 8’i yakından tanımak ve bilgisayarınıza kurup yenilikler hakkında bilgi almak ister misiniz? Sizlere Microsoft’un yeni işletim sistemi Windows 8’i indirme olanağı sunuyoruz.

Aslında aşağıdaki bağlantıdan indireceğiniz Windows 8 işletim sistemi bir tam sürüm değil. Sadece Microsoft’un uygulama geliştiriciler için sunduğu bir sürüm. Bu sürümü bilgisayarınıza kurup normal bir işletim sistemi gibi çalıştırmanız mümkün. Bu sabah saatlerinde indirilmeye açılan Windows Developer Preview adındaki işletim sistemi sadece İngilizce dili ile sunuluyor.

Microsoft’un geliştiriciler için özel olarak hazırladığı bu sürümün iki farklı versiyonu bulunuyor. 32 bit ve 64 bitversiyonlarını indirebileceğiniz Windows 8’in bu sürümüne bu adresten ulaşmanız mümkün. Microsoft’un geliştiriciler merkezi sitesinden yayınladığı bu sürümler birlikte birde araç paketi sunuluyor. Bu araç paketi sayesinde Windows 8için geliştirmek istediğiniz yazılımları daha kolay yapılandırabileceksiniz. Bu haberlere ek olarak hemen şunu da belirtelim. Windows 8′in bu sürümünü yüklediğinizde aktivasyon yapmanıza gerek yok.

Windows 8’in geliştirici sürümünü indirmek için buraya tıklayın.