ZPN ile sizi kimse takip etmesin

Telefonunuzu kimse takip etmesin , neden mi … gunumuzde siber savaslarin ve  insanlarin faaliyetlerini takip etmenin yollarini teknolojik olarak arttigi, insanlarin gizlisi saklisi kalmadigi bir dunyada yasiyoruz..

Bilgisayarlarda ve mobile teknolojilerde yukarda belirttigim hususlari engellemek ve hangi ip hangi siteyi takip ediyor engellemek için kullanacağımız VPN teknoloji yazılımlarından biri olan ZPN yi sizlere tanıcağız.

ZPN : Tüm platformlarda çalışabilen bir VPN (Virtual Private Network yani Size Özel Ağ) uygulamadır.. aylık 10 GB ücretsiz kullanımda bir kota koymaktadır. Eğer isterseniz ücretli üyelik satın alabilirsiniz.

 

zpn fiyat

ZPN download Adresleri

Web adresi : https://zpn.im

Windows Cihazlar İçin: Download

Android Cihazlar İçin  : Playstore İndir

Apple Cİhazlar İçin : Appstore İndir

zpn2

ZPN Teknik Özellikleri 

Bağlantınızı şifreler : ZPN ücretsiz VPN kredi kartları, parolalar ve kullanıcı adları, online bankacılık detayları ve diğer hassas bilgileri gibi çevrimiçi hesap ayrıntıları gibi online bilgi korur.

L2TP / IPSEC ve OpenVPN : En güzel ücretsiz VPN ZPN tüm önemli VPN protokollerini destekler: tüm sunucularda L2TP’yi, OpenVPN protokolleri ve yetkisiz erişime karşı verilerinizi korumak gelişmiş şifreleme ve kimlik doğrulama protokolleri kullanarak en yüksek güvenlik düzeyi sağlar.

zpn2

Sanal Güvenlik Duvarı sağlar :   Özel bilgisayarlarda saldırılar IP adresine doğrudan hedefleniyor. Bir VPN kullandığınızda gerçek IP adresi kullanmayı seçti IP adresi arkasında gizli çünkü Ama, sanal bir güvenlik duvarı gibi davranır.

Sizin Gizliğinizi Korur : Bağlandığında, veri güvenli olacak ve özel tüm kişisel bilgilerinizi tutarak, şifreli.ZPN online varlığı, ele izlenir ve internet servis sağlayıcısı, şirket, okul ya da hükümet tarafından kaydedilen olamaz emin olacaktır.

ZPN Sunucu Adresleri

ZPN SUNUCU2

ZPN Kurulumu :   https://zpn.im/setup