Need for Speed: The Run

Need For Speed: The Run’ın duyurulmasının üzerinden henüz saatler geçmesine rağmen oyundan ilk detayların gelmesi gecikmedi. Gün içinde sizlerle paylaştığımız haberde de belirttiğimiz gibi 15 Kasım’da raflarda olacak oyunu Skate serisinin yanı sıra Need For Speed: Underground, Underground 2, Most Wanted, Carbon, Pro Street ve Undercover oyunlarından tanıdığımı EA Black Box geliştiriyor.

Oyunun asıl ilgi çekici olan yanı ise, DICE’ın merakla beklenen oyunu Battlefield 3’e hayat veren Frostbite 2 motoru ile geliştiriliyor olması.

NFS: Hot Pursuit ve Shift 2: Unleashed’in sevilen Autolog özelliğine de sahip olacak NFS: The Run, bizleri San Francisco’dan New York’a uzanan uzun soluklu bir hikayeye konuk edecek. Sıkışık şehir trafiğinden dar kanyonlara, karla kaplı dağlardan ormanlık alanlara kadar birçok farklı ortamda yarışma imkanı bulacağımız ve tamamen arcade sürüş mekaniklerine sahip olacak NFS: The Run; PC, Xbox 360 ve PlayStation 3 platformlarının yanı sıra Nintendo 3DS ve Wii için de geliştiriliyor.

Tags:, ,