Hem kendinizi geliştirin hemde bildiğinizi paylaşarak para kazanın…( www.udemy.com )

Bugün sizlere sıradışı bir fikir ile dünya genelinde popüler olan e-dersane şeklinde hazırlanmış bir siteyi sizlere tanıtacağım. ülkemizde de bu sisteme benzer siteler var olsa da uluslararası popüleritedeki yatırımların daha fazla ilgi gördüğü bilinmektedir. Çünkü dünya artık ulaslararasi bir pazardır. Bu pazarin sürekli gelişmesi dünya genelinde etkileşimi hızlandırmaktadır. ülkemizinde bu pazarda yer alması için eğitimli bireylerin artırılması gerektiğini düşünmekteyim. . .

bu  site,  www.udemy.com dur. site üzerinde yaptığım incelemeleri sizlerle paylaşacağım…

  1. Dil, Bilgisayar, Kişisel gelişim,iş dünyasında size lazım olan bilgiler, fotoğrafçılık, akademik  vb gibi alanlarda ve alt alan gruplarından oluşan binlerce eğitim  videoları ile kendinizi geliştirebileceğiniz bir sitedir.
  2. Hem kendi dilinizde hemde farklı dillerle eğitimleri alarak kendizi geliştirebilirsiniz.
  3. Türkiye den de çok fazla eğitici tarafından hazırlanan türkçe eğimlerinde olması
  4. Bilginizi herhangi bir dersane aramadan veyahut herhangi eğitim amaçlı bir ticari işletme açmadan.. bilginizi video ya çekip ister ücretsiz, ister belirli bir ücret karşılığında paylaşabilir ve bu paylaşımla maddi kazanç sağlayabilirsiniz..
  5. Sitenin dili ingilizce olup türkçe desteği bulunmaktadır.
  6. Pc den ve mobil telefonlardan eğitimleri takip edebilme imkanı tanımaktadır.
  7. 5 milyona yakın öğrenci, 190 farklı ülkeden eğitim videoları bulunması uluslar arası popüleritesinin olduğunu göstermektedir.
  8. Ayrıca online eğitim sistemi ile bazı online eğitimlere de katılabilirsiniz.

udemy2
Kim düşünmüşse şahsım adına bu güzel fikirden dolayı teşekkür ederim.