Yeni HTC One ..

Uzun süredir ülkemizde satışa sunulan HTC firmasına ait akıllı telefonlar gün geçtikçe kendini kanıtlıyor. Bunun en güzel örneği de kalitesiyle, piyasada yarattığı etkiyle ve MWC 2013’ün en iyisi seçilen ve HTC’nin yeni amiral gemisi olan Yeni HTC One…

Bu gün sizlere Yeni HTC One anlatmaya çalışacağım,

1 – BoomSound Özelliği..: Çift zarlı bir sistem kullanan firma Mems teknolojisinde bir zarla yüksek desibelli sesleri, diğer zarla ise hassas sesleri işleyerek iki sesi birleştirdiğinde temiz bir ses elde ediyor.

2- Sesli görüşme netliği—kalabalıkta bile :  Dünyanın ses kısma düğmesi bulunmuyor. Bu yüzden gürültülü ve kalabalık bir ortamdayken telefonda konuşmak zor olabilir. HTC One bu sorunu Sense Ses ile çözüyor. Ortam gürültüsünün yüksekliğini algılayan iki dahili mikrofon, gürültüyü telafi etmek için çağrı sesini dinamik olarak arttırır. Yaşasın netlik.

3- Etkileşimli TV rehberiniz: Kumandaların koltuğunuzun değerli alanını kaplamasından bıktınız mı? HTC One kanal değiştirmeniz için yardımcı olmaya hazır. Birkaç basit adımdan sonra Sense TV ile HTC One telefonunuzdan TV kanallarını seçmeniz, program rehberlerine erişmeniz, sesi ayarlamanız ve çok daha fazlasını yapmanız mümkün olacak. En sevdiğiniz programları bulun ve başladıklarında size haber versin. TV deneyiminizin kontrolünü telefonunuzla elinize alın.

 

Teknik Özellikleri

CPU…:  Qualcomm® Snapdragon™ 600, dört çekirdekli 1,7 ghz

RAM.: 2 GB DDR2

BELLEK .: 32/64 GB

KAMERA:13MP

İŞLETİM SİSTEMİ: Android